Διάλεξη στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard: «Ω γλυκύ μου έαρ: η μυθική πραγματικότητα του Θρήνου της Θεοτόκου»
Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 ώρα 8:00 μ.μ., στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο (αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νίκου Μαζαράκη»), θα δώσει διάλεξη η Νίκη Τσιρώνη, Βυζαντινολόγος, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και ερευνήτρια στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Washington, D.C.), Πανεπιστήμιο Harvard.
Θέμα της ομιλίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Events Series 2013, θα είναι: «Ω γλυκύ μου έαρ: η μυθική πραγματικότητα του Θρήνου της Θεοτόκου»
Συνομιλητής της κυρίας Τσιρώνη θα είναι ο Ιωσήφ Βιβιλάκης, Καθηγητής, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Φιλοσοφική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η σειρά εκδηλώσεων «Events Series 2013» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδας και Επιδαύρου.
Σχολιάστε